Notícies

Tweet
24-01-23

Besançon tanca la Copa del Món de Ciclocross

La Copa del Món de Ciclocross s’acaba aquest diumenge a Besançon amb tot decidit, ja que Fem Van Empel (1200) i Laurens Sweeck (1200) ja són campions matemàticament abans de la cursa francesa que posa el punt final a la combinada.

Tot i això, per als usuaris de Cycling Fantasy, encara queden dues carreres que poden alterar els rànquings de ciclocross de la temporada ja que, a més de Besançon, els Campionats del Món també estan inclosos al trofeu CX de l’aplicació, tot i que no són curses de la Copa del Món.

Favorites cursa femenina

Puck Pieterse (1200), Denise Betsema (1200), Lucinda Brand (1200) i Silvia Persico (800) són les favorites per a una cursa on la gran absent serà Fem Van Empel (1200), que després de proclamar-se campiona de la Copa del Món, ha decidit centrar totes les seves energies a preparar el Mundial.

Favorits cursa masculina

Mathieu Van Der Poel (1200) és el a gran favorit a la cursa masculina, on no hi serà Wout Van Aert (1200). Laurens Sweeck (1200), Eli Iserbyt (1200), Michael Vanthourenthout (1200) i Lars Van Der Haar (1200) també són noms destacats de la llista.