Notícies

Tweet
24-01-24

Carr colpeja primer

Simon Carr de l'equip EF Education – EasyPost va aconseguir una victòria sensacional al Trofeo Calvia, la primera cursa de la sèrie Challenge Mallorca 2024. Aquest esdeveniment d'un dia, celebrat el 24 de gener, va veure una competició ferotge en un recorregut exigent de 150,1 quilòmetres al voltant de Palmanova.

Carr, un escalador de 25 anys, va demostrar una forma i estratègia excepcionals, lluitant per obrir-se camí cap al front en un esprint decisiu de dos homes. La seva victòria marca un èxit significatiu en la seva carrera, subratllant el seu potencial com a estrella emergent en el món del ciclisme professional. Carr va completar la cursa en 3:48:46, superant per poc a Aleksandr Vlasov de BORA – hansgrohe, que va ocupar la segona posició. Brandon McNulty de l'equip UAE Team Emirates va completar el podi, acabant 27 segons darrere del guanyador.

La cursa, classificada com a esdeveniment 1.1 en l'escala UCI, va presentar un perfil desafiant amb un guany vertical acumulatiu de 3.153 metres. Aquest terreny difícil va posar a prova les habilitats d'escalada i la resistència dels corredors, preparant l'escenari per a un concurs emocionant. La velocitat mitjana del guanyador va ser registrada en 39,365 km/h, demostrant el ritme alt mantingut durant tota la cursa malgrat les pujades exigents.

La victòria d'EF Education – EasyPost al Trofeo Calvia afegeix a la seva impressionant llista de realitzacions i destaca la força de l'equip en curses d'un dia. Els deu primers classificats de l'esdeveniment van incloure noms notables com Alex Aranburu de l'equip Movistar i Alberto Bettiol, un altre ciclista d'EF Education – EasyPost, afirmant la profunditat de talent en el pelotó professional.

El Trofeo Calvia no només va servir com una obertura emocionant per a la sèrie Challenge Mallorca, sinó que també va proporcionar un indicador precoç de la forma i les perspectives dels corredors i equips per a les curses futures. Els aficionats i entusiastes poden esperar més acció emocionant en el ciclisme a mesura que avança la sèrie, amb cada cursa prometent lliurar la seva pròpia barreja de desafiaments i emocions.