Notícies

Tweet
23-11-23

Dublín repeteix, però sense tantes estrelles

L'any passat, l’UCI Cyclo-Cross World Cup va visitar Irlanda per primera vegada a la història de la competició. Aquest diumenge, Dublín torna a acollir una cursa de la Copa del Món per segon any consecutiu amb el que es busca consolidar l’esdeveniment al calendari, però enguany les llistes de sortida de les curses elit no estaran tan farcides d'estrelles com les de l'any passat.

Cursa masculina: els favorits

El guanyador de la cursa masculina de l'any passat, Wout Van Aert (1200), encara no ha debutat en ciclocròs enguany i no serà a la sortida a Dublín. Tampoc no hi participaran ni Thomas Pidcock (1000) ni Mathieu Van Der Poel (1200), que tampoc s'han estrenat aquesta temporada, ni un dels corredors més en forma actualment, Lars Van Der Haar (1200). Així doncs, la llista de sortida estarà encapçalada per l'actual líder de la Copa del Món, Eli Iserbyt (1200), i, al seu costat, Michael Vanthourenthout (1200), Laurens Sweeck (1200), Pim Ronhaar (600) i Thibau Nys (400) són altres noms destacats.

Cursa femenina: les favorites

Les tres úniques ciclistes que van guanyar curses de la Copa del Món l'any passat, Fem Van Empel (1200), Puck Pieterse (1200) i Shirin Van Anrooij (1200), també es salten aquesta cursa en aquesata ocasió. Sense aquestes tres ciclistes, l'actual líder de la Copa del Món, Ceylin del Carmen Alvarado (1000), parteix com la gran favorita. Lucinda Brand (1200) serà segurament la rival principal d'Alvarado que podem trobar a una llista de sortida on també destaquen Inge Van Der Heijden (1000), Zoe Backstedt (400), Aniek Van Alphen (800) i Sara Casasola (200).