Notícies

Tweet
20-10-22

El ciclocròs es trasllada a Europa

Després de dos esdeveniments als Estats Units, la Copa del Món de Ciclocròs vola a la República Txeca per a la primera cursa sobre sòl europeu. L'any passat, els neerlandesos Lucinda Brand (1200) i Lars Van der Haar (1200) van ser els vencedors de les dues curses al circuit txec de Tàbor, que acull proves de la Copa del Món regularment des del 1996.

Favorites cursa femenina

Fem Van Empel (800) i Lucinda Brand (1200) són les dues principals candidates a la victòria. Denise Betsema (1200), Annemarie Worst (1000), Ceylon Del Carmen Alvarado (1200), Blanka Kata Vas (1200), Shirin Van Aanrooij (400) o Inge Van Der Heijden (400) també formen part de les més fortes.

Favorits cursa masculina

Eli Iserbyt (1200), Michael Vanhoutenhout (1200), Laurens Sweeck (1000), Lars Van der Haar (1200), Quinten Hermans (1200) i Daan Soete (1000) són els principals favorits per a la prova masculina.